Им не нужен рок (2015)

3 листопада побачив світ наш 3й повноформатний альбом, який отримав назву «Им не нужен рок».

На обкладинці альбому знаходяться імена тих, хто фінансово підтримав запис цього альбому.

Про що ми тільки не співали за час існування нашого колективу. Ми заглянули під кожну ковдру, за кожен темний кут, перебрали кісточки всіх скелетів у кожній старій шафі. Винесли на публіку і відкрито висміяли те, що деякі соромляться навіть думати. Цього було багато, і це було круто – ми піднімали вам настрій, і завдяки цьому самі почували себе набагато краще.

Однак цього разу дещо по-іншому. Ця робота, представлена вам, набагато особистіша. Вона, як і раніше, смішна, але нас самих – наших особистих почуттів, переживань та вражень – у ній набагато більше, ніж було раніше. Це наші історії, розказані вам, як і раніше з гумором та іронією, але тепер вони мають дещо інший характер. Під час запису альбому життя кожного з нас зробило крутий поворот, і ця робота стала своєрідною віддушиною.

До жодної з попередніх наших збірок, до жодного відео чи пісні, ми не підходили з великим старанням, ніколи ще не були так стурбовані результатом.

Сподіваємося, те, що ви почуєте, порадує вас, адже саме для цього все й починалося, і в цьому весь зміст: у ваших мимовільних посмішках на вулицях, під час прослуховування пісень у плеєрі; у вашому гарному настрої та в тих емоціях, що ви даруєте нам на концертах. Сподіваємось, вам сподобається.

ПС. Особливо уважні можуть зібрати з пісень альбому свого роду пазл, вишикувавши пісні в правильному порядку. Не сказати, щоб їх об’єднувала єдина сюжетна лінія, але ідея послідовна та прозора, тож кому цікаво – дерзайте.

Трек лист:

1. Меня ненавидят все (муз/сл. Є.Кувалдін)
2. Третий лишний (муз. Є.Кувалдін/А.Садуненко, сл. Є.Кувалдін)
3. Интимные места (муз/сл. С.Савочкін)
4. (piz)Дабол (муз/сл. С.Савочкін)
5. Им не нужен рок (муз/сл. Є.Кувалдін)
6. Ты был рок-звездой (муз/сл. Є.Кувалдін)
7. Хедлайнер ft. «Ласковые Усы» (муз/сл. В.Іорданов, сл. Є.Кувалдін)
8. Улетай (муз/сл. Є.Кувалдін)
9. Твой Будущий Парень (муз/сл. Є.Кувалдін)
10. Православная мать (муз/сл. С.Савочкін)
11. Гуманитарий (муз/сл. Є.Кувалдін)
12. Плечепугай (муз/сл. С.Савочкін)
13. Быть героем (муз/сл. Є.Кувалдін)
14. Альбатрос (муз/сл. Є.Кувалдін)

Запис: Сергій Савочкін
Зведення/Мастерінг Danila Zarovnik